If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не искам гланцово а както казваш ти черно и лъщящо. Някаква марка и каде да немеря тези вакси ? Предполагам ще се справя с операцията сам...
Тогава ползвай акрилен спрей за пластмаса. Става матово и на мен лично много ми харесва. Ако правя нещо то ще е точно така. Не помня марката каква беше, но флакона струва 12 лв.
Относно боядисването съм на друго мнение. Смятам, че оригиналните брони(преди фейслифта) са много по стилни и подчертават колата. Боядисани някакси ми се губи ефекта! Пък и ако е трябвало и стои чак толкова добре са щяли да излезнат фабрично боядисани.....мое мнение, но щом пък ви кефи!
Относно боядисването съм на друго мнение. Смятам, че оригиналните брони(преди фейслифта) са много по стилни и подчертават колата. Боядисани някакси ми се губи ефекта! Пък и ако е трябвало и стои чак толкова добре са щяли да излезнат фабрично боядисани.....мое мнение, но щом пък ви кефи!
Добре, ама как да залича следите от онзи бездарник дето си е оставил боята по задната ми броня и я е издрал? Ето това ме вълнува най-много. Затова искам да ги боядисам, а не, че един ден съм станал с мисълта, че ме кефят повече в един цвят. Искам да стане прегледно и да не се олющи след 1 г. Тези вакси и акрилни спрейове ме съмнява дали ще издържат дълго...
Моите брони също са много надрани от предишния собственик/собственичка и в началото мислех за решение на проблема. Една от идеите беше да се зачистят, да се китнат с кит за пластмаса и да се боядисат с тъмносив металик. Така хем ще изглежда по-готина, хем ще се запази двуцветната схема. А също може и да се боядиса само с черна или тъмносива база и отгоре матлак. След 1 година ще се олющи ако се направи пред блока със спрей Космос. Бояджия ще ги направи хубаво.
.... Тези вакси и акрилни спрейове ме съмнява дали ще издържат дълго...
За ваксата не знам. Не съм използвал, но с акрилен спрей съм пръскал и няма никакви проблеми. Някъде бях чел една тема, че някой си беше боядисвал спирачните апарати със спрей космос и нямаше ниакави проблеми предвид топлината и мърсотията която е там, а те уверявам, че акрилния спрей е със съвсем различно качесвто от теси космоси, така че нямаш ядове.
Току що видях в ОМВ на Красна поляна тази вакса "Търтъл" за която стана въпрос по горе, но имаше 2 вида: червена и зелена. Каква е разликата освен в цената ? И как се нанася в/у бронята? Пак се извинявам за тъпите въпроси, ама по-добре да питам, за да не о*ера колицата!
Аз имам питане относно горната част на бронята която едно време е била черна (или по-тъмна от сега) Има ли вариант да стане както си е била в смисъл да се боядиса, че тези мойте и двете отиват на бяло вече... а пък по си ме кефи двуцветна ? Ако има такава опция ще съм благодарен ако някой каже и каде да ида да го направя или ако ще мога сам как да стане (с боя, лак и др.) Мерси много и сори, че използвам темата на колегата, но няма смисъл да пускам нова... Пийс
Има едно спреиче черно с лак със всичко за 5 лв, един приятел си пръсна бронята и не можеш да познаеш че е спреи.Нито се люпи нито нищо, абе все едно професионалист го е правил..пиши по скайп да ти пратя снимка
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Току що видях в ОМВ на Красна поляна тази вакса "Търтъл" за която стана въпрос по горе, но имаше 2 вида: червена и зелена. Каква е разликата освен в цената ? И как се нанася в/у бронята? Пак се извинявам за тъпите въпроси, ама по-добре да питам, за да не о*ера колицата!
Тази вакса, която си видял, ако не се бъркам, е за боята на колата. Не за пластмасовите брони. Разликата е, че единия цвят беше за нови бои, а другия за по-стари.
не се залагваите с тези вакси ,безполезни са..решението е спреи мат на кар систем но предварително трябва да се обработят с фюлер за пласмаса обазмаслява се има кърпички за прах и след това се пръска на няколко ръце от 20 см.
а за колегата които иска да си ги направи един цвят и на мене ми харесва повече фюлер за пласмаса и след това боия материалите на кар систем са много добри и ги препоръчвам и ас с тях работя и не сам имал досега оплаквания 3 год успех _
По моята са се лепили мотористи, заблеяни шофиори и т.н. Все си мисля, че с фейслифта щях да съм я ремонтирал или сменял поне 3 пъти... Както и да е...
Пак казвам - аз съм против боядисването....
Оригиналните ми огледала (с цвета на купето) са като влачени от порой... Уж новите ми - и те така от некадърници, но поне не се личи толкова...
Колкото до красиво - красиво е, но пък ако гледаме от страна практично и красиво - черното оригинал си е нумеро уно...
Comment